روز دانش آموز و طبخ دیزی در دبستان

در روز ۱۳ آبان ماه و به مناسبت روز دانش‌ آموز، دبستان علامه طباطبایی واحد ونک با برگزاری مراسمی باشکوه و پر از شور و نشاط، از دانش‌ آموزان عزیز تجلیل کرد. یکی از بخش‌ های جذاب این مراسم، طبخ و سرو دیزی سنتی و لذیذ بود که با استقبال بی‌ نظیر دانش‌ آموزان همراه شد.

از شب قبل، با کمک مدیر مدرسه و کادر اجرایی، مراحل پخت آبگوشت با دقت و وسواس انجام شد. مواد اولیه با کیفیت و تازه انتخاب شده و با رعایت تمام نکات بهداشتی، آبگوشت خوشمزه برای دانش‌ آموزان تهیه شد.

روز دانش آموز

روز مراسم، دانش‌ آموزان با لباس‌ های مرتب و شاداب، در سالن غذاخوری مدرسه جمع شدند. میزهای غذاخوری با دقت چیده شده بود و بوی دل‌ انگیز دیزی فضای سالن را پر کرده بود. علاوه بر دیزی، پیاز، سبزی خوردن تازه، نان سنگک گرم، انواع ترشیجات و دوغ محلی نیز برای دانش‌ آموزان فراهم شده بود.

دانش‌ آموزان با اشتهای فراوان به صرف غذا پرداختند و از طعم لذیذ دیزی و سایر خوراکی ها لذت بردند. فضای صمیمی و دوستانه حاکم بر سالن، باعث شد تا دانش‌ آموزان لحظات خوشی را در کنار هم سپری کنند.

روز دانش آموز

اهداف برگزاری روز دانش آموز:

  • ترویج فرهنگ و آداب و رسوم ایرانی
  • تقویت روحیه همکاری و مشارکت
  • ایجاد فضای شاد و مفرح
  • تقدیر از دانش‌آموزان

روز دانش‌ آموز و طبخ دیزی در مدرسه با موفقیت کامل برگزار شد و خاطره‌ ای خوش برای دانش‌ آموزان و معلمان مدرسه به جا گذاشت. امیدواریم برگزاری چنین مراسم‌ هایی در آینده نیز ادامه پیدا کند و باعث ایجاد محیطی شاداب و پویا برای دانش‌ آموزان شود.

برای مشاهده عکس های بیشتر از روز دانش آموز در گالری کلیک نمایید.

واحدهای آموزشی
\"تماس\"
نام و نام خانوادگی:
ایمیل:
شماره تماس:
توضیحات:
مطالب مرتبط